HTML

A holnap gyümölcse a mai munkád eredménye!

Ha szertnél te is egy jó csapathoz tartozni akik azért dolgoznak,hogy te sikeres ember legyél csatlakozz hozzánk!!! Nálunk te vagy az első és a leg fontossabb munkatárs.A te főnőköd dolgozik-e azért,hogy te magasabbra juss,talán még nála feljebb is?Nem?Nálunk ez így működik,ha hiszed ha nem.Ha érdekel,hogy csináljuk írj emailt:hollosi.jozsefne@indamail.hu-ra.Én elárulom a titkot.

Friss topikok

Linkblog

Legyen ÜGY az egészség!!!

2010.09.23. 08:14 hollosimarika

Sajnos már csak akkor törődünk az egészségünkkel amikor már NINCS! Tehát a betegséggel foglalkozunk,ahelyett,hogy megelőznénk azt.Én azt a feledatot tűztem ki,hogy minél több emberrel megismertessem ezeket a termékeket és az általuk elérhető lehetőségeket.Mindenki használ gyógynövényeket a mindennapokban(fokhagyma-petrezselyem..),még is ha meghalja azt,hogy gyógynövényalapú termékek elutasítja anélkül,hogy tudná mi is az. További infó:hollosi.jozsefne@indamail.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-sikeres-ember-lehet-egy-jo-csapat-tagja.blog.hu/api/trackback/id/tr502317084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása