HTML

A holnap gyümölcse a mai munkád eredménye!

Ha szertnél te is egy jó csapathoz tartozni akik azért dolgoznak,hogy te sikeres ember legyél csatlakozz hozzánk!!! Nálunk te vagy az első és a leg fontossabb munkatárs.A te főnőköd dolgozik-e azért,hogy te magasabbra juss,talán még nála feljebb is?Nem?Nálunk ez így működik,ha hiszed ha nem.Ha érdekel,hogy csináljuk írj emailt:hollosi.jozsefne@indamail.hu-ra.Én elárulom a titkot.

Friss topikok

Linkblog

A víz hatalom! Oxigén és víz nélkül nincs élet!

2010.10.07. 07:48 hollosimarika

Kedves olvasó!

Azt mindenki tudja,hogy ez a két elem nélkül nincs élet,de azt már kevesebben,hogy nem mindegy az sem,hogy milyen az a víz amit meg iszunk és az a levegő amit beszívunk! Sajnos mind a kettőt mi emberek szennyezzük! A betegségeink nagy részét ennek köszönhetjük. "A víz az élet bölcsője."-mondta:Louis Pasteur. Ez így van, mert a víz az élősejtek fontos alapanyaga:segíti a tápanyagok felszívódását-szállítja a sejtekhez,-feloldja és eltávolítja a méreg anyagokat-verejtékkel szabályozza a testhőmérsékletet,-sgíti az emésztést-az anyagcsere egyensújt,-védi a bőrünket. Fontos,hogy elegendő folyadékot igyunk,de nem mindegy,hogy milyet! Egy kis összehasonlítást írok le amit nem én találtam ki, ezek a MEF tudományos hírlevelében olvastam. Csapvíz: a vezeték anyagából kioldódó anyagok-a kórokozók-baktériumok és a vízkőlerakódás. Luis Claude Vincent Francia vízmérnök szerint össze függés lehet a vízben lévő klór amivel"tisztítják" a vizet. A vízkezelés kapcsán nagy mennyiségű nátriumot adnak a vízhez ioncserélőként,hogy lágyítsa a vizet,ez viszont a magasvérnyomásban szenvedőkre rossz hatással van. A leg fontossabb hiányzik a vízből és ez a mágneses erő ami a nehézfémeket leválasztja,ezáltal kiürűl a szervezetből. Ez nem aszt jelenti,hogy ne igyunk csap vizet,de,ha javíthatunk rajta miért ne tegyük meg. Van egy termék aminek a segítségével ezt megtehetjük. Akit érdekel írjon a:hollosi.jozsefne@indamail.hu-ra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-sikeres-ember-lehet-egy-jo-csapat-tagja.blog.hu/api/trackback/id/tr42352290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása