HTML

A holnap gyümölcse a mai munkád eredménye!

Ha szertnél te is egy jó csapathoz tartozni akik azért dolgoznak,hogy te sikeres ember legyél csatlakozz hozzánk!!! Nálunk te vagy az első és a leg fontossabb munkatárs.A te főnőköd dolgozik-e azért,hogy te magasabbra juss,talán még nála feljebb is?Nem?Nálunk ez így működik,ha hiszed ha nem.Ha érdekel,hogy csináljuk írj emailt:hollosi.jozsefne@indamail.hu-ra.Én elárulom a titkot.

Friss topikok

Linkblog

A víz hatalom..folytatása.

2010.10.07. 11:02 hollosimarika

Folyt.köv.

Az előzőekben a csapvízről írtam,most az ásványvízekről szeretnék egy pár infót írni. Számunkra az ásványi anyagokban szegény természetes nem kezelt szénsavmentes víz a legjobb ivóvíz! A leg jobb,ha 500mg/l-alatti ásványtartalmú forrásvizet fogyasztjuk.   A mélyfúrású vizek ásványianyag tartalma magas, ami fokozza a kőképződést a szervezetünkben. Meg ismertem egy céget, aki stabilizált oxigénes terméket forgalmaz.  Az oxigénben gazdag víz javítja az egészségi állapotunkat, nem csak az élet fenntertásában fontos,hanem a szervezetünk méregtelenítésében és a sejtjeink oxigénnel való ellátásáról is gondoskodik. Az oxigén hiány szívrohamot is okozhat,mert a szívizom nem kap elég oxigént a működéséhez. Táplálkozásunkban és az emésztésben is fontos szerepe van. Tisztítja a bélcsatornát-megelőzi a táplálék rothadását. A stabilizált oxigén a vízhez adva eltávolítja a klórt-elpusztítja a baktériumokat. Javítja a teljesítő képességet-a szív és koszorú erek működését-a tüdő kapacitását, jó hatással van az asztmára-pollen alergiára-a légzőszervi betegségekre.Védi a bőrünket-hatással van az agyi vérkeringésre-gátolja a rosszindulatú daganatok kialakulását és kiegészítője lehet ezek kezelésében is. Ezen kívül még: cukor és hormonszint beállítására,.vesekő-érszűkület-izületi panaszokra-depresszió-memória zavar-parazita fertőzésre.ekcémára-a bőr kollagén termelődéséhez. További infó:hollosi.jozsefne@indamail.hu-n. /még egy rész jön/ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-sikeres-ember-lehet-egy-jo-csapat-tagja.blog.hu/api/trackback/id/tr832352662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása