HTML

A holnap gyümölcse a mai munkád eredménye!

Ha szertnél te is egy jó csapathoz tartozni akik azért dolgoznak,hogy te sikeres ember legyél csatlakozz hozzánk!!! Nálunk te vagy az első és a leg fontossabb munkatárs.A te főnőköd dolgozik-e azért,hogy te magasabbra juss,talán még nála feljebb is?Nem?Nálunk ez így működik,ha hiszed ha nem.Ha érdekel,hogy csináljuk írj emailt:hollosi.jozsefne@indamail.hu-ra.Én elárulom a titkot.

Friss topikok

Linkblog

A víz hatalom folyt.:

2010.10.09. 07:47 hollosimarika

Új termék.

A Low Deuterium Oxy Crystal egy mágnesesen strukturált,stabilizált oxigénnel dúsított,csökkentett deutréniumtartalmú vízkoncentrátum. Az oxigén és a víz létfontosságú szervezetünk működéséhez. Emiatt jótékony hatása van a plusz oxigénbevitelnek,amit ma már egyre gyakrabban használnak. Sokat lehet hallani a TV-ben az oxigénes vízterápiáról.Mivel ez nem mindenki számára elérhető,ezért fejlesztették ki azokat a termékeket amik stabilizált oxigént tartalmaznak,hogy mindenki élvezhesse jótékony hatását. A termék enyhén lúgos kémhatású,mely seghít szervezetünknek a szabad gyökök ellen folytatott harcban. Az alacsony deuteriumtartalmú víz lassíthatja a sejtosztódás folyamatát-azaz a szervezet öregedését-ugyan akkor csökkenhet a valószinűsége a hibás sejtosztódásának is. Az alacsony deuteriumtartalmú,stabilizált oxigénnel dúsított víz tartós fogyasztása a szervezet méregtelenítéséhez is hozzájárulhat és energiával tölti fel a testet. A másik termék a Stabilizált oxigént tartalmazó OxyMax, amit kismamáknak is szoktak ajánlani a magzati oxigén ellátáshoz. Ez védi a magzatot az esetleges károsodástól,mivel sok baj okozója lehet az oxigén hiány. Az időseknek segíthet az agy működésében,mivel annak is oxigénre van szüksége. Egyenlőre ennyit a vízről és az oxigén hatásáról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-sikeres-ember-lehet-egy-jo-csapat-tagja.blog.hu/api/trackback/id/tr832357530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása